Alege proiectul preferat din Iasi

Nume si Prenume Email

Alege proiectul preferat din initiativele listate mai jos:
 1. Achizitionarea/concesionarea unui teren pentru a pune in aplicare principiile permaculturii. 2. Proiect pentru gradinarit si curatenie in cadrul scolii, spatii pentru copii si/sau in jurul blocului in care sa se practice gradinaritul/permacultura. 3. Gradina urbana/comunitara (+guerrilla gardening) in curtea scolilor, muzeelor, centru de plasament. 4. Voluntariat: - Amenajare in sistem underground a unui spatiu public. Reciclare:Compostare pt gunoi (stradal/bloc/zonal) 5. Banca de timp (+sezatoare) 6. Biblioteca alternative (+spatiu de dezbatere): carti, reviste, (fanzine am citit insa nu stiu daca exista asa ceva, cred ca n-am inteles eu bine), DVD-uri, etc. 7. Organizare evenimente sociale in cladiri lasate in paragina. 8. Proiect pe fonduri “Fatada verde” 9. Caini comunitari:- informare stapani cu locuri pt adoptie, 10. implicarea studentilor in proiecte de amenajare/modernizare a spatiilor verzi sau cladiri lasate in paragina.