Misiune

 

Misiunea Asociatiei Române de Permacultură este de a promova principiile permaculturii respectiv grija fata de pamant, grija fata de comunitate si redistribuirea echitabila a surplusului.

Actiunile asociatiei vizeaza informarea publicului larg asupra principiilor permaculturii; protejarea mediului inconjurator; dezvoltarea agriculturii sustenabile si regenerative, de dezvoltare durabila a ecosistemelor si comunitatilor umane; promovarea educatiei specifice permaculturii, de protejare a mediului, de dezvoltare a agriculturii durabile si regenerative, de dezvoltare durabila a ecosistemelor si comunitatilor umane; promovarea designului si redesignului durabil al spatiilor naturale si construite: urbane si rurale, a diverselor peisaje dupa principiile permaculturii.

Asociatia isi realizeaza scopurile prin activitati de informare, promovare, cursuri, workshopuri, proiecte practice si colaborare cu ONG-uri din domeniul agriculturii sustenabile si regenerative, dezvoltarii comunitare si remedierii ecologice.

Articole recente

Prezentarea proiectului

Prezentarea proiectului

TITLUL PROIECTULUI: Creşterea capacităţii Asociaţiei Române de Permacultură de a promova şi susţine protejarea şi regenerarea mediului prin metode innovative...